Inici

Un Equip

Encapçalat per...

Santi Suriol

Som un grup de fotògrafs  encapçalats per Santi Suriol sota el nom de Visual Art foto, situats a la Av. Catalunya, 18 de Vilafranca del Penedès. Cadascun de nosaltres té el seu propi estil, però es combinen perfectament per a un final equilibrat. Si et cases o tens un esdeveniment per realitzar, només has de venir a conèixer-nos, veure les nostres opcions i sortir amb un pressupost sota el braç, sabent que no només donem qualitat en el nostre treball, sinó també confiança, la d'una empresa surgida de l'esforç, treball i passió per la nostra feina, portem més de 18 anys en la professió. Què et sembla si et passes i ens coneixem? T'esperem.

read more

 

 

HABILITATS:

Professionalitat i experiència

 

 

a

FOTOGRAFIA DE PUBLICITAT

IMPRESSIONS GRAN FORMAT fotodeco

Visual Art foto compta amb un Estudi de Fotografia a l'Avinguda Catalunya,18, perfectament equipat, en els quals  treballem amb productes de qualitat.

Característiques principals de la Fotografia Publicitària

A diferència de la Fotografia de Interiors o la Fotografia Industrial, en l'Estudi de Fotografia, el Fotògraf Professional té total control sobre la llum. I és precisament l'element que la diferència de les altres especialitats i alhora la clau per aconseguir imatges excel·lents

La Fotografia Publicitària és un camp tan ampli que les formes d'il·luminació, enquadraments i "atrezzo" utilitzat són tan variats que seria impossible enumerar-los. No obstant això, l'important és tenir clar que no es tracta d'utilitzar configuracions d'il·luminació complexes, si no les adequades per aconseguir l'objectiu fonamental: una imatge suggestiva i atractiva del producte.

b

EL REPORTATGE DE CASAMENT!!

hi ha alguna cosa més important?

Tenim clar els resultats que esperem en realitzar un reportatge de noces, val a dir, que hi ha molts factors que poden alterar aquest resultat, però farem el necessari perquè mai et falti el més important: emoció, boniques imatges, la família, els amics, els moments, els rituals, la celebració...
En fi….aquesta és la nostra idea d'un reportatge de noces però….QUINA ÉS LA TEVA IDEA? Quan vinguis a conèixer el nostre treball necessitem que ens diguis QUÈ ESPERES DE NOSALTRES, com t'agradaria que fos el teu reportatge o si tens alguna idea que potser ningú s'ha atrevit a fer encara.

L'important és que ens expliquis què vols, i si no ho tens clar, també véns al lloc adequat, perquè et podrem aconsellar sobre el que necessitis. En definitiva……que t'estem esperant!!!Visita la nostra galeria de noces i ….fins aviat!!!

c

ENREGISTRAMENT AÈRI MITJANÇANT DORNS

Filmacions aeries espectaculars

En Dronair som especialistes en enregistrament i fotografia aèria gràcies a l'última tecnologia aplicada als drons. Realitzem tot tipus d'enregistraments aèris, contemplant totes les temàtiques com a hotels, esdeveniments, vigilància, obra civil i altres serveis.

Si necessites un reportatge aeri o qualsevol tipus d'enregistrament aeri, no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre equip. Realitzarem un pressupost a la teva mesura i començarem a treballar mà a mà amb els nostres drons per realitzar el teu enregistrament aeri.

Una experiència única!

d

SFERO 360

RECORREGUTS VIRTUALS DE FOTOGRAFIA I VIDEO EN 360º

Especialitzat en fotografia panoràmica 360º d’alta definició i recorreguts virtuals. Desenvolupem experiències immersives d’alt impacte que posaran la teva activitat en els ulls del món des d’una perspectiva total, a 360º.

CatalanDutchEnglishFrenchGermanSpanish